Woningrenovatie in Utrecht

Wilt u uw woningrenovatie in Utrecht overlaten aan een ervaren en professioneel bedrijf? Uw woning is in goede handen bij De Ridder Repair. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei renovaties in en rondom uw woning. Ook bedrijven en scholen vragen ons steeds vaker voor diverse klussen. Zowel bij een grote renovatie als een kleine klus kunt u rekenen op onze expertise.

Over ons

Wij zijn een klein timmer- en onderhoudsbedrijf, afkomstig uit Utrecht. Sinds 2007 houden wij ons bezig met allerlei werkzaamheden in en rondom woningen. U kunt hierbij denken aan:

  • Het plaatsen van wanden, plafonds, muren en kozijnen
  • Timmerwerk op maat
  • Het realiseren van badkamers en toiletten
  • Monteren en vervangen van lampen en deuren
  • Allerlei herstelwerkzaamheden

Omdat wij een klein bedrijf zijn, kunt u rekenen op een informele en servicegerichte benadering. Ook een transparante communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. U weet altijd waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan. Dit betekent dat wij vooraf al uw wensen uitvoerig bespreken en een uitgebreide planning maken. Pas wanneer alles helder is en er goede afspraken zijn gemaakt, gaan wij aan de slag.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u graag weten wat wij kunnen betekenen voor uw woningrenovatie in Utrecht? Laat dan uw gegevens achter op de offerte pagina. Wij zullen u dan zo snel mogelijk voorzien van een heldere prijsindicatie. Natuurlijk kunt u ons ook altijd even bellen: 0629293043. Wij staan u graag te woord.