De Ridder Repair is een timmer en onderhoudbedrijf dat is opgericht in 2007. Inmiddels zijn wij bijna 10 jaar actief met al uw werkzaamheden in en om het huis of bedrijf in Utrecht en omstreken. Voor grote projecten maar voor ook voor de kleinere klusjes kunt u bij ons terecht.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van renoveren van alle onderdelen in en rondom uw woning. Wij worden veel ingehuurd voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in bedrijven en scholen en specifiek timmerwerk op maat.

“Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.
Door klanten worden wij omschreven als: klantvriendelijk, deskundig, meedenkend, servicegericht en heeft oog voor detail.”

Badkamers/toiletten

Uw badkamer en toilet naar eigen smaak inrichten? Wij maken badkamers en toiletten die wij samen met u ontwerpen, naar eigen smaak en voorzien van alle gemakken. Dit maakt uw badkamer origineel en uniek.

Timmerwerk

Wij plaatsen wanden, plafonds, deuren en kozijnen. Tevens maken wij (inbouw)kasten, meubels, en objecten voor decoratieve doeleinden. Ook kunnen we al uw vloeren aanbrengen, van de ondervloer tot de plint afwerking.

Facilitair onderhoud

U kunt ons inhuren voor allerlei onderhoud en reparatie werkzaamheden in uw bedrijfspand, school of gewoon bij u thuis. Hierbij kunt u denken aan het monteren en vervangen van lampen , repareren van deuren.

Heeft u hulp of begeleiding nodig bij uw (nieuwbouw)huis?
Wij denken graag met u mee en begeleiden u met de inrichting.

Contact