Vastgoedonderhoud regio Utrecht

De Ridder Repair is een specialist op het gebied van vastgoedonderhoud en werkzaam in de regio Utrecht. Wij denken graag met u mee en bieden vervolgens een maatwerk oplossing. Ook wanneer u begeleiding nodig heeft bij uw (nieuwbouw)woning, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat er niets over het hoofd wordt gezien.

Wie zijn wij?

Wij zijn een klein timmer- en onderhoudsbedrijf dat sinds 2007 actief is. Wij houden ons bezig met vastgoedonderhoud in de regio Utrecht. Dit betekent dat wij nagenoeg alle werkzaamheden in en rondom uw woning kunnen uitvoeren. U kunt hierbij denken aan:

  • Badkamer- en/of toiletrenovatie
  • Het plaatsen van wanden, plafonds, deuren en kozijnen
  • Het maken van (inbouw)kasten
  • Het monteren en vervangen van lampen
  • Het repareren van deuren
  • Specifiek timmerwerk op maat

Wij denken met u mee

Ieder project is weer anders, dat weten wij als geen ander. Daarom bieden wij maatwerk oplossingen. Zo kunnen we het gewenste eindresultaat bereiken. Hoe groot of klein de klus ook is, wij gaan met grote vakkundigheid te werk en zorgen voor een oplossing die past binnen uw budget. Daarnaast hanteren wij een persoonlijke en open communicatie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Bent u enthousiast geworden over ons vastgoedonderhoud in Utrecht of omstreken? Dan kunt u via de offerte pagina een vrijblijvende prijsindicatie opvragen. Voor vragen of meer informatie kunt u ons ook altijd even bellen: 0629293043.