Toiletrenovatie Utrecht

Wilt u uw toilet graag moderniseren en naar smaak inrichten? Voor een complete badkamer- of toiletrenovatie in Utrecht bent u hier aan het juiste adres. De Ridder Repair is een allround aannemersbedrijf die uw zorgen graag uit handen neemt.

Oog voor detail

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers en toiletten. Wij weten dan ook dat een goede voorbereiding allesbepalend is. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken. We houden

rekening met aan- en afvoer, waterleidingen en andere belangrijke aspecten. Maar ook horen we graag uw wensen betreffende sanitair en tegelwerk. Vervolgens maken wij een ontwerp op basis van uw wensen en eisen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het toilet van alle gemakken is voorzien. U kunt er op rekenen dat wij oog voor detail hebben en niets over hoofd zien.

Bij al onze diensten kunt u rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast gaan wij zeer deskundig te werk en kunt u altijd rekenen op professioneel advies. Onze klanten omschrijven ons ook wel als servicegericht, meedenkend en deskundig. Het is dan ook ons streven dat wij iedere klant naar volle tevredenheid van dienst kunnen zijn.

Wij zijn al meer dan 10 jaar actief in het vak en hebben dus de nodige kennis en ervaring. Bekijk dan ook zeker eens de projecten op onze website om een indruk te krijgen van onze veelzijdige klussen. Heeft u een vraag? Bel ons dan gerust! Wilt u weten hoeveel uw toiletrenovatie in Utrecht gaat kosten? Vul dan het offerteformulier in en ontvang vrijblijvend een offerte op maat.