Timmerbedrijf uit Utrecht

U bent op zoek naar een timmerbedrijf in Utrecht en zodoende bent u terecht gekomen bij De Ridder Repair. Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij een allround timmer- en onderhoudsbedrijf en kunnen wij u helpen met allerlei werkzaamheden in en rondom uw woning. Wij zijn werkzaam in de regio Utrecht en komen graag bij u op locatie om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Bent u op zoek naar een timmerbedrijf in de regio Utrecht omdat u hulp nodig heeft bij uw nieuwbouwwoning? Ook dan kunt u ons inschakelen! Wij kunnen het volgende voor u doen:

  • Wanden, plafonds, deuren en kozijnen plaatsen
  • Het maken van (inbouw)kasten op maat
  • Het maken van meubels
  • Objecten voor decoratieve doeleinden

Timmerwerk op maat

Daarnaast kunnen we ook alles in en rondom uw woning renoveren, denk bijvoorbeeld aan uw badkamer of toilet. Of het nu een grote of kleine klus betreft, wij dragen de grootste zorg voor een prachtig eindresultaat. Daarom bieden wij ook maatwerk timmerwerk oplossingen aan. Wij komen dan ook graag bij u op locatie om uw wensen te bespreken en denken actief met u mee. Samen komen we uiteindelijk tot een plan van aanpak. Pas wanneer u akkoord gaat, beginnen we met de klus. Dit betekent dat u altijd weet waar u aan toe bent en niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u enthousiast geworden over dit timmerbedrijf uit Utrecht en wilt u graag meer informatie? Of heeft u een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen, wij kunnen u voorzien van een vrijblijvende prijsofferte. U vindt ons telefoonnummer op deze website.