Onderhoudsbedrijf in Utrecht en omstreken

Heeft u onlangs een nieuwe woning gekocht en bent u daarom op zoek naar een onderhoudsbedrijf in Utrecht? Of wilt u uw badkamer of toilet laten renoveren door een expert? In beide gevallen bent u bij De Ridder Repair absoluut aan het juiste adres. Wij vertellen u graag wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Uw badkamer of toilet compleet naar wens

Wij zijn een allround timmer- en onderhoudsbedrijf, werkzaam in de regio Utrecht. Sinds 2007 houden wij ons bezig

met allerlei werkzaamheden in en rondom woningen. Onze specialisatie ligt bij renoveren. In de meeste gevallen zijn dit woningen, maar we worden ook vaak gevraagd door scholen en bedrijven. Wilt u bijvoorbeeld uw toilet of badkamer laten renoveren, dan denken wij graag met u mee. Wij ontwikkelen een ontwerp dat naadloos aansluit op uw wensen en dat geheel naar uw smaak wordt uitgevoerd. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat deze van alle gemakken is voorzien en u weer jarenlang vooruit kunt. Kortom, wij denken graag met u mee om zo tot een uniek eindresultaat te komen. Voor een oplossing op maat bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Meedenkend en deskundig

Ook voor al uw timmerwerk kunt u bij ons terecht, denk bijvoorbeeld aan een inbouwkast op maat! Wij komen graag bij u op locatie om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Onze klanten omschrijven onze service dan ook als meedenkend, deskundig en met oog voor detail. Bent u enthousiast geworden over ons onderhoudsbedrijf uit Utrecht en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat dan uw gegevens achter via het offerteformulier. U kunt ook altijd even bellen voor meer informatie: 0629293043.