Klusbedrijf uit Utrecht

U bent op zoek naar een klusbedrijf in de regio Utrecht? Dat treft, want bij De Ridder Repair kunt u terecht voor nagenoeg alle werkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijf. Met bijna 10 jaar ervaring zijn al veel tevreden klanten u voorgegaan. Zij omschrijven ons dan ook als klantvriendelijk, meedenken en deskundig.

Maatwerk oplossingen

Bij al onze werkzaamheden houden wij rekening met uw wensen en eisen. Wij bieden dan ook een maatwerk 

oplossing en denken actief met u mee. Wat denkt u bijvoorbeeld van een toilet of badkamer die compleet past bij uw stijl? Of een inbouwkast die perfect past bij de ruimte en deze ook volledig benut? Maak uw wensen gerust eens bij ons kenbaar, dan kunnen wij u adviseren en vervolgens een ontwerp maken. Natuurlijk beginnen we pas met de klus wanneer u akkoord geeft. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Kortom, schakel ons klusbedrijf uit Utrecht in en u bent verzekerd van kwaliteit en service!

Voor al uw onderhoud

Voor al uw onderhouds- en renovatiewerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Dit geldt trouwens ook voor timmerwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van wanden of plafonds, of het vervangen en/of verven van kozijnen. Kortom, wij zijn van alle markten thuis en gaan geen enkele klus uit de weg! Wenst u meer informatie over ons klusbedrijf uit Utrecht? Wij staan u graag te woord, u kunt dus altijd even bellen. Voor een vrijblijvende offerte kunt u uw gegevens achterlaten op de offerte pagina.